SAMSUN / İLKADIM - Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Neşeli Kalpler Sınıfı

Şbt

Web 2.0 araçlarını kullanmaya başlayan öğrencilerimiz :)

Neşeli Kalpler Sınıfı

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Aslı GÖKDAĞ ve Burcu BATUR ALATAŞ'ın öğrencilerinin proje ortaklarıyla hazırladıkları meyveler videosu.

Şbt

Okulumuzda "Interest Center" ve "Feeling the Hearts- Feeding the Minds" adlı eTwinning projeleri yürütülmektedir.

Ock

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ'' PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ, YAZARIMIZ MEHTAP ÜÇÜNCÜ OKULUMUZA GELEREK VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE ORTAK ETKİNLİKLERDE BULUNDU, ETKİLEŞİMLİ KİTAPLAR OKUNDU VE SINIFLARIMIZDA KELİME KAPISI OLUŞTURULDU.

Ara

25 ARALIK PAZARTESİ SAAT 11.00' DA OYUN ABİSİ SAMSUN BİLSEM ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

Ara

YERLİ MALI HAFTASINI, SAMSUN BİLSEM AİLESİ OLARAK BAŞTA ASLI GÖKDAĞ HOCAMIZ OLMAK ÜZERE VELİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE TABİKİ MİNİK ÇOCUKLARIMIZ SAYESİNDE GÜZEL ANILAR BİRİKTİREREK KUTLADIK.

SAMSUN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ANAOKULU