SAMSUN / İLKADIM - Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Nis

Neşeli Kalpler Sınıfı öğrencileri eTwinning projemizin trafik teması etkinliklerine ilgi ile katılım gösterdiler.

Nis

Kelebekler Sınıfı öğrencileri trafik teması etkinliklerine ilgi ile katılım gösterdiler.

Neşeli Kalpler Sınıfı öğrencileri ve eTwinning projemizin oyuncak yapımı teması

Nis

Kelebekler Sınıfı öğrencileri oyuncak yapımı hakkında bilgi sahibi olarak kendi oyuncaklarını tasarlayıp oluşturdular.

Nis

Neşeli Kalpler Sınıfı öğrencileri diş sağlığının önemini öğreniyor.

Nis

Kelebekler Sınıfı öğrencileri diş sağlığının önemini öğreniyor.

Nis

Neşeli Kapler Sınıfı öğrencilerinin vücudumuz teması ile ilgili yaptıkları etkinlikler

Nis

Kelebekler Sınıfı öğrencileri vücudumuz konusu etkinliklerine merak ve heyecanla katılım gösterdiler.

Nis

Neşeli Kalpler Sınıfı öğrencileri hayvanlar teması etkinliklerine ilgi ile katılım göstererek eğlenceli bir öğrenme süreci yaşadılar.

Nis

Kelebekler Sınıfı öğrencilerinin ilgi ile katılığı hayvanlar teması etkinliklerimiz

Nis

Neşeli Kalpler sınıfının duyu organlarımızla ilgili yapmış olduğu etkinikler

Nis

"Interest Center" adlı eTwinning projemizin 5. haftasında Kelebekler Sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu duyu organlarımızla ilgili etkinlikler

Nis

"Interest Center" adlı projemizin dördüncü haftasınsa Neşeli Kapler Sınıfı öğrencilerinin Satranç ve Diğer Zeka Oyunları temasında yapmış oldukları etkinlikler.

Nis

Projemizin 4. haftasında Satranç ve Diğer Zeka Oyunları temasını Kelebekler Sınıfı olarak keyifle ele aldık.