SAMSUN / İLKADIM - Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

ADALET MAH. HACI MURAT SOK. NO5 İLKADIM/SAMSUN
Vizyon
Milli ve manevi değerleri benimseyen - Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen - Sorumluluk duygusu gelişmiş - Kendine güvenen - Kendisi ve çevresiyle barışık ve mutlu - Çevreye duyarlı - Öz akım becerileri kazanmış - Hak ve sorumluluklarını bilen - İşbirliği yardımlaşma ve paylaşma davranışlarını kazanmış - Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen bireyler yetiştirmek ve Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden alanında fark yaratmış bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, Aile ve İnsan sevgisini benimseyen - Eğitim programını çocukların gelişim düzeylerine ,ilgi ve ihtiyaçlarına göre düzenlemek - Türkçe dil etkinlikleriyle çocukların konuşma, anlatma, dinleme ve iletişim becerilerini geliştirmek - Oyun, drama, müzik etkinlikleriyle öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek - Çocukların yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak - Sosyal etkinliklerle (tiyatro, sinema, gezi vb.) çocukların bilgi görgü ve sosyalleşmelerini sağlamak - Çocukların yaratıcılık özelliklerini geliştirmek - Çocuklara dengeli ve sağlıklı beslenme bilincini kazandırmak - Çocukları ilköğretime hazırlamak.
Öğretim Şekli :ÇOCUK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİYLE TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
07.30-12.30 12.30-17.30
DOĞALGAZ
13 nolu otobüs ve 2 numaralı hat dolmuşları geçmektedir
Yerleşim Yeri